Alla inlägg under september 2009

Av Sofia - 16 september 2009 23:11

Idag har jag varit dålig på att blogga. Kanske mest beror på att det inte har funnits så mycket att skriva om heller. Jag köpte ingenting på  Erikshjälpen men fick det jag skulle ha på Netto istället. Har sedan ägnat dagen åt att skriva klart min inlämningsuppgift, korrekturläsa Andreas skoluppgift samt tittat på True Blood, man får leta efter en bättre serie. Igår såg jag klart Dexter vilket känns lite sorligt. Jag kommer att få vänta på säsong 3. Och så jag har pyntat om mitt kylskåp, tog ner magneterna och satte upp vinylmönster istället. Blev riktigt snyggt enligt mig. Nu sitter jag här framför datorn och knaprar på skorpor och känner mig nostalgisk. Det är nämligen samma sorts skorpor som mormor hade när jag var liten. Ibland fick vi göra eget skorpmjöl (som ströbröd) genom att krossa skorpor i en liten mortel. Det var väldigt roligt. Jag har kvar den lilla morteln som minne.

Av Sofia - 16 september 2009 14:35

Onsdag är det idag eller mitt i veckan som man också skulle kunna säga. Jag börjar bli mer frisk än sjuk numera vilket känns skönt. Både farmor och mamma har ringt och undrat om jag har hög feber, men nej, jag har inte svininfluensan utan bara en vanlig förkylning. Men det är ju snällt att de bryr sig. Jag har idag roat mig med att renskriva min inlämningsuppgift i miljöledning och jag är nästan färdig. Det känns som om det har gått ganska bra men sådant är alltid svårt att veta. Skall nu ta en paus och dels gå till Erikshjälpen (mitt onsdagsnöje) och sedan en sväng till Netto, jag har ganska lite mjölk kvar. Solen sken från en blå himmel i morse men det verkar ha gått över. Å andra sidan regnar det inte så jag är tacksam.

Av Sofia - 15 september 2009 20:11

Idag hittade jag på internet en snygg sockerskål. Jag har ibland irriterat mig på att jag inte har en snygg skål alternativt en sockerströare att ha socker i. Men nu hittade jag en och den kostar bara 589 kronor. Kommer självklart från Georg Jensens nya höstkollektion.   

Av Sofia - 15 september 2009 15:30

Jag har nu kommit halvvägs på min skoluppgift vilket känns skönt. Även om den är lite svår och tar lång tid tror jag att jag skall klara av den. Har just tagit en liten paus i mitt skolarbete och varit en sväng i källaren. Passade på att hämta upp lite saker som behövdes här uppe. Skall också ta och städa badrummet innan jag fortsättet med min skoluppgift. Saga leker akrobat bakom min rygg, hon tycker nog att jag har snott hennes kontorsstol även om den faktiskt är min.

Av Sofia - 15 september 2009 12:07

Jaha, då sitter jag här igen och har massa att göra men ingen energi. Det tär på krafterna att vara förkyld. Jag skall ta och dammsuga lägenheten tror jag och sedan skall jag påbörja nästa skoluppgift. Låter inte alls roligt men det är betydligt trevligare än vad det låter. Solen skiner dessutom vilket känns skönt, än är inte hösten med regn här.

Av Sofia - 14 september 2009 22:45

Jag har idag hittat min drömlägenhet på Hemnet, den är helt underbar. Ligger centralt i Norrköping, totalrenoverad, har ett ganska billigt utgångspris, låg hyra och skulle passa perfekt till mig och Andreas. Lite jobbitg att jag inte kan köpa den då jag verkligen drömmer om en sådan lägenhet. Enda nackdelen är att den är ganska liten 45kvm stor två är i mina ögon ganska litet. Men den var verkligen oerhört fin. Saknas bara ett jobb eller två så att vi kan flytta samman i framtiden.

Av Sofia - 14 september 2009 22:20

Jaha, då är det återigen kväll och jag har gjort vad jag skulle göra idag och dessutom lite extra. Känns skönt att vara klar med en skoluppgift och imorgon skall jag ge mig i kast med nästa. Men just nu skall jag njuta av att vara ledig och sedan se ett eller två avsnitt till på Dexter. Det är bara två avsnitt kvar så det är tveksamt om jag klarar av att se ett avsnitt med tank på att det är väldigt spännande.

Av Sofia - 14 september 2009 10:44

och jag är fortfarande sjuk. Hoppades att det skulle ha gått över inatt. Nåja, idag skall jag handla mat, hämta ett paket och göra skoluppgifter tänkte jag. Får se hur det blir, brukar bli så att jag gör lite andra saker istället. Annars finns det inte mycket nytt att säga så jag låter bli istället.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards