Alla inlägg under september 2009

Av Sofia - 21 september 2009 20:02

Jag har inte alls vant mig vid att det bli mörkt så fort på kvällarna. Det känns ovant men ändå lite mysigt. Dock blir min lägenhet som ett skyltfönster när det är mörkt ute så det gäller att tänka på vad jag gör på kvällarna. Om nu någon mot förmodan skulle titta in. Jag har pluggat lite till idag och städat fint här hemma. I övrigt är det väldigt lugnt på alla fronter just nu. Katterna sover och jag läser på lite olika bloggar.

Av Sofia - 21 september 2009 11:41

fortfarande vilket jag tycker är ganska unikt då vi har hunnit en bit in i september nu. Men jag klagar inte, det är skönt med solsken. Den enda nackdelen är att jag ser hur smutsiga fönster jag har men det skall jag råda bot på i helgen tänkte jag. Det är hög tid för en storstädning av lägenheten i helgen. Nåja, det är långt till dess och innan skall jag ha hunnit göra skolarbete är tanken. Idag har jag vattnat alla mina blommor samt städat badrummet och dammsugit under sängen vilket var behövligt. Nu skall jag ta en kort paus innan jag läser igenom min skoluppgift inför inlämningen samt tar mig till LiU och lämnar tillbaka lite böcker samt lånar en ny.

Av Sofia - 20 september 2009 20:41

Det hela började i fredags när jag hämtade Andreas på stationen. Det var lika underbart som alltid att träffa honom och dessutom var det bra väder. Vi tog en promenad hem till mig och stannade förbi Netto på vägen hem för att handla Coca-Cola. Tomatsåsen var redan färdig så det återsod bara att koka pasta och steka kyckling. Min stackars pojkvän som hade haft en stressig vecka vilade på sängen medan jag lagade mat. Jag fick dessutom min försenade födellsedagspresent. Han hade köpt en Ölefant till mig, jag som har velat ha en sådan i över 10 år. Sötnosen köpte en sådan till mig eftersom han visste att jag vill ha den. Så nu står den i min bokhylla och påminner mig om honom. Sen åt vi gott, och vi fick glass med kolasås till dessert. Kröp därefter upp i sängen och tittade på filmen Svart Lucia. Jag lyckades vara vaken hela filmen igenom och somnade sedan gott i sängen. Vaknade utvilade på lördagen och njöt av att vara nära varandra. Lyckades hinna med allt vi skulle göra innan vi åkte till Linköping utan stress vilket kändes väldigt skönt. Tog tretåget till Linköping och därefter åkte vi hem till Andreas. Jag var nämligen bjuden på släktträff hemma hos dem och skulle för första gången få träffa två av hans kusiner, moster och morbor samt ena kusinens fru och femmånader gamla son Lucas. Trevligare släkt får man leta efter och jag kände mig välkommen. Maten var underbart god och desserten som var äppelpaj var också helt fantastisk. Vi somnade ganska tidigt inatt men jag sov dåligt och var urtrött när jag vaknade. Efter lite frukost ville jag och Andreas gå in till stan och titta på marknaden som var där. Tyvärr var den slut men vi fick en skön promenad och en fika i solen. Åkte hem vid halv fyra och sedan dess har jag pluggat lite, ätit middag och gosat med två väldigt kelsjuka katter. Tyvärr glömde Andreas sina glasögon här så han får komma och hämta dem i veckan. Kort sagt en lyckad helg med väldigt trevligt sällskap.


    Min underbara Ölefant som jag fick av Andreas

Av Sofia - 18 september 2009 17:46

Sådär ja, nu är ljusstaken hämtad och jag handlade det som behövdes till middagen. Pastasåsen står och kokar på spisen, den skall bara värmas upp innan vi äter middag. Jag skall hämta Andreas på stationen vid sju, det ska bli underbart att ses igen. Innan dess skall jag göra klart iordning det sista här hemma och sedan ta bussen ner. Jag orkar nog inte gå ner utan tar en promenad hem istället. Nåja, nu skall jag sluta sitta här och kolla till såsen istället.

Av Sofia - 18 september 2009 15:10

Hurra, min ljusstake har kommit. Behövde inte alls vänta särskilt länge på den. Skall ta en promenad in till stan snart och hämta den samt köpa lite saker som jag behöver komplettera dagens middag med.

Av Sofia - 18 september 2009 12:28

Idag vaknade jag vid elva av ett sms, det blir så när man glömmer att sätta klockan på kvällen. Å andra sidan var det skönt att sova länge och jag har inga tider att passa idag ändå. Jag har lämnat in en av skoluppgifterna och skall läsa igenom den andra innan jag lämnar in den. Fast det är över en vecka kvar innan uppgiften skall in. Marie är extremt gosesjuk idag och jag får knappast gå en meter innan hon jamar på mig och skall gosa. Lite störande faktiskt. Ja och så har jag hunnit med att slå sönder ett glas idag också. Alltid lika roligt.

Av Sofia - 17 september 2009 18:51

Det var väldigt trevligt att träffa Helén idag. Vi gick först och åt och sedan vandrade vi runt i lite affärer. Jag köpte en liten flaska hudlotion och Helén köpte ett par jeans. Vi tittade även på förlovningsringar eftersom hon och Martin skall köpa nya, de gamla var visst för små. Vi roade oss med att prata en massa också och det kändes som i gamla dagar. Cervera hade premiär på sin nya butik här i stan så då sålde de en Swing dubbel ljusstake för halva priset. Jag köpte en sådan men jag får den inte förräns på måndag eftesom de var slut och nya skulle komma då. Har jag något roligt att se fram emot. Hemma har jag dammsugit, tittat lite på tv och nu sitter jag här framför datorn och surfar runt. Försökte räkna samman hur många saker jag har från Georg Jensen och kom upp i över 35 saker om man räknar med alla julmobiler som är hemma hos mamma och pappa. Hade jag köpt alla sakerna till ordinare pris och inte köpt på rea eller fått saker skulle det ha kostat mig över 19 000. Tur att jag har en generös släkt som ger mig fina saker i present.


  

Av Sofia - 17 september 2009 12:00

Idag skall jag träffa Helén på stan och vi skall äta lunch och vandra runt i affärer. Förhoppningsvis blir det trevligt men det brukar det bli. Jag försöker komma fram till hur varmt det är ute eftersom vädret växlar hela tiden men det är nog ganska skönt. Nä, dags att sätta fart så att jag inte kommer för sent.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards