Alla inlägg den 23 september 2009

Av Sofia - 23 september 2009 21:16

Jösses vad jag är trött. Jag skall dock försöka hålla mig vaken tills True Blood är slut men det blir nog med nöd och näppe att jag klarar av det. Hade jag haft bättre ljud i min dator hade jag sett det på svt play men som det är nu föredrar jag tv:n. Jag har bakat Kramforskaka idag. Marie, den lilla söta katten, bestämde sig för att titta på och lyckades landa i smeten när hon skulle hoppa till fönstret. Det var bara att hälla ut den och börja om. Matte sa många väl valda ord då och så blev det till att tvätta tassarna i handfatet. Nu på kvällen har jag mest ägnat mig åt att ta det lugnt och diska, det blev mycket disk idag. Skönt med en skolfri dag emellanåt. Dagens tur till Erikshjälpen resulterade i två snöbollen ljusstakar åt Caroline och fyra sunflower ljusstakar åt mamma. Kort kommer senare. Jag har fortfarande lite ont i halsen när jag sväljer och jag tycker att det borde ha gått över på två veckor. Blir det inte bättre snart får jag ta och gå till en läkare.

Av Sofia - 23 september 2009 13:50

Nu har jag städat i mina övergarderober. Det var en hel del saker som kunde skänkas och annat som skall gå till tippen (i soporna). Känns skönt att ha fått lite ordning på alla mina prylar. Återstår bara vinden och det är ett betydligt större projekt. Nu har jag duschat och skall bara ta det lugnt innan jag traskar till Erikshjälpen med sakerna som skall skänkas. I övrigt skall jag baka en kaka och försöka komma på något att äta som lunch, alltid lite svårt. Middagen har jag dock kommit på så det är ett bekymmer mindre. Tror jag nu skall läsa i min bok och klappa på Marie.

Av Sofia - 23 september 2009 11:22

Jaha, då var jag hemma igen i Norrköping. Känner mig trött vilket kan bero på att klockan ringde vid sex för mig och älsklingen. Jag är då rakt inte van att stiga upp så tidigt. Lämnade av hans glasögon igår och sen orkade jag inte åka hem så jag sov över. Vi åt middag på Hg tillsammans med lite annat folk men vi gick hem ganska tidigt eftersom vi skulle upp idag. Middagen var god och prisvärd, jag åt vegetarisk lasagne för 50 kronor. Somnade lite i soffan förut tillsammans med Marie och nu vet jag inte riktigt vad jag skall göra. Jag känner inte alls för att plugga idag och eftersom jag ligger före i mitt tidsschema behövs det inte heller. Jag tror att jag skall bara en kaka av något slag, slänga lite skräp och sedan ta och röja i min överskåp i hallen. Där finns säkert mycket jag inte vill ha och säkert en del som kan skänkas till Erikshjälpen eller säljas på Blocket. Men först blir det till att ta hand om disken.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards