Alla inlägg under februari 2010

Av Sofia - 3 februari 2010 22:54

Jag tycker ofta att Lise Myre som tecknar Nemi har många bra och tänkvärda saker i sin serie. Men denna är en av mina absoluta favoriter och även om den är lite sorlig är den så sann. Jag skall bara försöka leva efter den också.

  

Ett tips, klicka på bilden så förstoras den och blir enklare att läsa

Av Sofia - 3 februari 2010 19:56

Jag har bestämt mig för att jag måste se Prinsessan och grodan av Disney. Bestämde mig när jag såg reklam för den i San Fransisco och de trailers som går lovar gott. En handtecknad Disney-film som verkar som de gamla goda Disneyfilmerna. Skall bara locka med älsklingen på den också.


  

Av Sofia - 3 februari 2010 14:27

Varför är det alltid så att så fort det blir kallt så är det alltid någon som har det kallare hemma hos sig. Låt oss säga att A kommer till jobbet och säger att det var -25 hos hen på morgonen. Person B säger då att det inte var särskilt kallt och att hen hade -27 grader. Självklart måste person C bräcka detta och säga att hen hade -29 grader. Hallå, kallt är kallt oavsett vem som har kallast. Imorse stod det i NT att SMHI hade uppmätt -30 i Horn i Östergötland och självklart fanns det ett inlägg om att det inte alls var någon kyla att tala om och att hen som skrev inlägget minsann hade haft -34 i helgen. Men hallå, det är ingen tävling om vem som har kallast. Det är kallt ändå.


  

Trollhättan i vinterkyla

Av Sofia - 3 februari 2010 11:26

Idag är jag väldigt glad att jag gav mig ut igår. Det snöar och blåser så det står härliga till. Hela min balkong är täckt med snö och det ligger en hög kant med snö utanför mitt fönster. Jag är väldigt glad att jag inte behöver gå ut idag utan kan sitta inne och uggla hela dagen. Dock kanske jag inte skall uggla så mycket eftersom jag skall läsa miljöekonomi är det tänkt. Men det skall nog gå bra det också. Men först skall jag bädda och ta hand om disken. Sådant som jag gör varje morgon.

Av Sofia - 2 februari 2010 18:50

Nu är boken hämtad, maten handlad, jag har ätit och julpyntet är nertaget. Känns på det stora hela som en ganska produktiv dag ändå. Hittade en ny affär idag, det har öppnat en second-hand butik från Röda Korset under Erikshjälpen. Ett ganska litet utbud men jag hittade en Gits-bok jag inte hade sedan tidigare samt några Agatha Christie och en Bo Balderson. Det var halva priset på allt i affären idag så jag fick sex böcker till ett pris av 17 kronor. Och böcker var behövligt eftersom jag har läst ut de jag har här. Nu skall jag ta och lyssna på en föreläsning i miljöekonomi tror jag. Första föreläsningen var väldigt givande, bra talat av läraren och dessutom videofilmad så att man kunde följa med i exemplen på tavlan. Förhoppningsvis förstår jag mer i när jag läser i boken sen.

Av Sofia - 2 februari 2010 14:41

Det snöar lite ute nu men det var ändå värre för ett tag sedan. Jag borde med andra ord ge mig ut nu innan snöfallet återkommer jag och jag blir isolerad inomhus. Mjölken är slut så jag behöver handla. Julpyntet i fönstret är nerplockar och plötsligt ser det väldigt tomt ut där. Men det är nog mest en vanesak. Nä, nu skall jag göra slag i saken och bege mig mot affären.

Av Sofia - 2 februari 2010 11:21

För idag skall jag ta ner mitt julpynt. Det är nästan så att jag själv tycker att det är på tiden att det får komma ner. Men jag kommer nog att sakna det lite. I eftermiddag bär det av till biblioteket för att låna en skolbok och sedan så skall jag ägna mig åt att läsa i den. Men först skall jag alltså städa och ta ner mitt julpynt.

Av Sofia - 1 februari 2010 23:48

Jag har hittat en urbra sida där man kan köpa allt mellan himmel och jord direkt från svenska formgivare. Jag hittade en massa bra saker som man kan ge bort i present. Jag tror jag vet vad älsklingen skall få på Alla hjärtans dag men eftersom han läser bloggen skriver jag inte ut det här. Här kommer länken till sidan:

http://www.signerat.se/butik/signerat/hem/index.php

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards