Alla inlägg under februari 2010

Av Sofia - 19 februari 2010 18:28

Bortsett från en semla i magen. Jösses vad stor den var och vad mätt jag är. Kom på att det är evigheter sedan jag var ensam en fredagskväll och det känns lite konstigt och udda. Men jag skall väl överleva och redan imorgon får jag träffa älskligen igen. Jag hade en tanke om att jag skulle läsa miljöekonomi ikväll men det känns ärligt talat lite tragiskt att sitta och plugga på en fredagskväll så det får vara. Funderar istället på att se om jag hittar en bra film i min samling och krypa upp i soffan med Saga och Marie och titta på den.

Av Sofia - 19 februari 2010 16:03

Är det den stora dagen för Helén och Martin, då står bröllopet i Sveg. Eller snarare i Härrö. Inbjudan har inte kommit än men jag fick ändå veta datumet idag. Det skall bli roligt att gå. Det var kallt ute idag och självklart glömde jag köpa det jag gick till stan för. Nämligen Panodil, hoppas att det finns ett apotek i Tornby. Jag hann inte med att städa badrummet förut så det skall göras idag. Och så skall jag äta min semla, jag fick ingen på semmeldagen så jag köpte en idag istället.


     

Av Sofia - 19 februari 2010 11:14

vilket innebär att imorgon är det lördag och jag får träffa min älskling igen. Såvida inte snöovädret sätter stopp för det. Men det är bara att vara ute i god tid så löser det sig. Nu har jag dammsugit här hemma och skall städa badrummet men eftersom Marie ligger under badkaret väntar jag tills hon har kommit fram. Senare idag skall jag träffa Helén på stan, det var en månad sedan vi sågs så det skall bli trevligt. Jag hoppas på en bra helg.

Av Sofia - 18 februari 2010 19:26

Nu har jag läst klart texten jag skulle läsa samt avlyssnat en av föreläsningarna. Bara en föreläsning kvar. Får se om jag orkar höra på den ikväll eller om det blir imorgon. Fick tillbaka första inlämningsuppgiften på miljöekonomi och den gick ganska bra. Hade missat en liten sak men jag fick ändå godkänt. Skönt att jag känner att jag förstår vad jag läser, ekonomi är inte min starka sida. Jag tycker inte om siffror och grafer trots att jag fick natur på gymnasiet och både har läst Matte D och Fysik B. Sitter nu här och skall fördriva tiden en halvtimme innan Vampire Diaries börjar. För även om den inte var tokbra tänker jag följa den. Och så längtar jag efter min älskling, det känns som evigheter till lördag och vi får träffas igen.

Av Sofia - 18 februari 2010 14:49

Håhå, jaja. Jag försöker läsa en rapport på 56 sidor om klimatpolitiken på datorn och den är allt annnat än rolig. Dessutom är den skriven i spaltformat vilket gör den jobbigare att läsa då man får scrolla ner och sedan upp igen. Men tanken är att jag skall lyckas läsa klart den idag och helst höra på en föreläsning. Vilket nog skall gå bra om jag inte somnar innan dess. Fick idag rekalm om bokrean och jag hittade två böcker jag tänkte köpa. Henning Mankells senaste om Kurt Wallander och så en bok om desigern Arne Jacobsen. Tror det snöar lite ute nu och det skall dra in ett värre snöfall sent i eftermiddag eller ikväll. Nu får det faktiskt vara nog med snö snart. Jag vill ha vår. Hör ni det, jag vill ha vår.


  

Av Sofia - 18 februari 2010 11:29

Idag har jag en sådan där dag då skolarbetet inte alls känns roligt och jag är väldigt omotiverad att sätta fart. Jag brukar ha en sådan dag i veckan och vanligtvis inträffar den på onsdagar men idag var det alltså dags. Jag kommer mig inte för att börja med skolarbetet utan gör en massa andra saker istället. Men jag får väl ta mig i kragen och lyssna på en eller två föreläsningar i miljöekonomi idag. Det är sällan så jobbigt när jag väl börjar, det är bara det att jag skall få motivation till att sätta fart också. Dessutom är det stökigt här hemma så innan jag börjar med skolarbete måste jag röja och städa. Fast det går snabbt och känns inte alls motigt.

Av Sofia - 17 februari 2010 21:05

Ikväll sitter jag i min säng/soffa och läser en bok som kom från Cdon.com idag. Den handlar om ett vampyrinternat och påminner lite om Harry Potter fast med vampyrer istället. Den är inte alls lika bra som Twilight-serien men ändå väl läsvärd. Särskilt för mig som har bott på internat ett halvår. Jag har även gjort en del skolarbete idag och det känns väldigt bra. Vi håller på att planera lite inför Andreas flytt till mig som förhoppningsvis kan ske snart. Alla kursrna är nu avklarade och jag väntar bara på inrapportering av poäng till Ladok och på mina pengar. Vi kommer inte att ses förrräns på lördag vilket känns konstigt eftersom vi de tre senaste veckorna har träffats redan på torsdagen. Men han har mycket att läsa och jag skall träffa Helén på fredag så jag åker dit på lördagförmiddag istället. Nu skall jag krypa upp i sängen och fortsätta läsa.


  

Av Sofia - 17 februari 2010 15:42

Eller egentligen inte men mitt högra öga har börjat rinna igen. Senast det inträffade är visserligen för två år sedan och då upphörde det av sig själv. Men det är enormt irriterande att ögat hela tiden rinner och det blir värre utomhus. Men min förkylning känns bättre idag så jag behöver nog inte gå till en läkare. Sitter framför datorn och lyssnar på föreläsningar i miljöekonomi men jag börjar bli så seg och stel att jag borde ta en paus och göra något  helt annat. Jag hittade inget spännande på Erikshjälpen och på Netto handlade jag bara mat. Idag blir det lax till middag, tillagad den här gången. Gott gott. Det snöar idag igen, jag är så less på denna snö nu och mer skall det komma till helgen. Vi som skall åka till Grebo på söndag, hoppas att det är bra väder då.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards