Alla inlägg under februari 2008

Av Sofia - 19 februari 2008 21:53

Inledande
Fullständigt namn
: Sofia Victoria Carolina Jönsson
Din ålder: 24 år
Födelsedag:  26 juli

Syskon: Noll

Hårfärg: Fyra nyanser av brunt
Ögonfärg: Blå

Förhållanden
Vem är din bästa vän? Veronica även om vi inte hörs så ofta längre. Men hon kommer alltid att vara söstra mi och den som förstår mig bäst. Förhoppningsvis kommer vi att ses oftare när hon numera bor i Jönköping

Har du en pojkvän/flickvän? Inget av sakerna
Hur länge har ni varit ihop?
Hur långt var ditt längsta förhållande? 1,5 år
Vem kysste du senast? Oerhört bra och hemlig fråga

Vad shoppar du helst? Mat (nödvändigt) och inredningsprylar
Har du några tatueringar eller piercings, och i så fall hur många och var? Jag har fem hål i örsnibbarna, ett upp på öronkanten, ett i näsan och ett varghuvud på axeln

Hur många skor har du? Där jag bor har jag 7 par skor och fler hemma hos föräldrarna
Hur många par byxor har du? Åtta par eller så, använder två av dem
Har du några smycken som kostat över 1000 kr? Ja

Favoriter
Färg: Blått
Mat: Grillade fiskspett
Killnamn: Mikael är fint.
Tjejnamn: Lovis, som Ronja Rövardotters mamma
Ämne i skolan: Rasterna kanske
Musik: Tiamat och Katatonia
Fras/mening/uttryck: Eller?

Har du någonsin..
Snusat? Nej
Rökt? Ja men det var inte gott
Hoppat bungee jump? Fy, höga höjder är inte min sak

Brutit mot lagen? Kört för fort som de flesta andra
Fått dig själv att kräkas? Ja vid sjukdom 
Nakenbadat? Ja, det händer 
Varit kär? Ja

Extra grejer
Tar du droger? Nej om man inte räknar måttliga mängder choklad
Vad använder du för schampoo? Något milt som jag tål
Vad är du mest rädd för? Att brinna inne och att sätta i halsen
Vilken bil skulle du vilja ha? En gammaldags Jaguar

Hur många MSN-kontakter har du? 50 stycken, jag rensade listan för ett tag sedan 

Hur många av dem är online just nu? 9 st

Slutfrågor
Pizza eller choklad? Choklad helt klart. Pizza är gott ibland

Tränar du? Går cirka en timme per dag
Hur ofta? Fem-sju dagar i veckan
Guld eller silver? Silver eller vitguld
Vilken film såg du sist på bio? Råttatouille med mamma och pappa

Vad vill du helst av allt göra just nu? Sova och få en fungerande mobiltelefon. Och så vill jag till Strana

Av Sofia - 19 februari 2008 21:44

och det var länge sedan jag skrev något uppmuntrande här. Men det har varit en dålig vecka än så länge och inget går min väg. Men det kan knappast bli sämre. Saga lyckades nyss välta ner ett hyllplan (litet) och hon blev väldigt rädd. Hon är väldigt klumpig för att vara katt, kanske är hon fortfarande så ung att hon inte har koll på kroppen. Marie är mycket smidigare och väldigt graciös. Saga kan knappast hoppa upp på saker och river ner en massa saker. Jag ska antagligen få låna en mobiltelefon av Helén tills dess att jag kan köpa en egen. Det känns skönt, lite kontakt med omvärlden. Tur att jag fick lön i januari iallafall och att den är kvar. Idag har jag och Helén dessutom gjort våra frågeställningar till C-uppsatsen samt kommit på vad vi ungefär vill göra och vilka metoder vi vill använda oss av. Det ska bara förankras hos kursansvarige med så att vi inte är ute och cyklar helt. Ska nog se något på tv nu så att jag blir på gott humör. Den här dagen försvann väldigt snabbt. Imorgon ska jag skriva IBU, läsa till litteraturseminarium, handla mjölk och boka tvättid.

Av Sofia - 19 februari 2008 17:02

Det började med att jag vaknade vid sextiden imorse av att det luktade brandrök i mitt rum men det brann uppenbarligen inte i rummet utan lukten kom utifrån. Kom aldrig på varifrån den kom så jag somnade om. I eftermiddags så tackade min mobil för sig, det går att skicka meddelanden på den men inte att ringa ut eller in. Hurra, och eftersom jag bara har en mobil känner jag mig lite handikappad. Får köpa en ny nästa vecka när mamma kommer på besök så att hon kan köra mig runt till diverse affärer. Nu ska jag ta ett muffins och tycka synd om mig själv.

Av Sofia - 18 februari 2008 19:46

är hittad. Den låg under vitrinskåpet. Återstår alltså en plus mitt cerat. Det vill jag verkligen ha och jag förstår inte hur det kan försvinna i en så här liten lägenhet. J*dra katter.

Av Sofia - 18 februari 2008 18:40

Är min hjärna för tillfället. Det är svårt att komma på något att skriva här, särskilt om jag mest har ägnat dagen åt att vara i skolan. Dagens föreläsningar handlade om EU:s miljörätt och internationell miljörätt. Väldigt intressant även om inte tiden var tillräcklig, föreläsaren fastnade i tåget. Nej, inte han personligen utan tåget stod still på spåret. Mina små kissar har lyckats slarva bort två kylskåpsmagneter och mitt cerat så för tillfället är de inte alltför populära. Jag hoppas jag hittar sakerna igen.

Av Sofia - 17 februari 2008 23:44

Nu ska jag sova, jag har redan varit vaken för länge. Kvällens Wallander var bra även om jag hade sett den tidigare. Nästa veckas Wallander har jag däremot inte sett. Usch, jag hickar. Väldigt opraktiskt om man ska sova. Natti

Av Sofia - 17 februari 2008 19:57

Eller iallafall kommer att göra det med mina katter. Saga är extremt nyfiken av sig och tror att inget kan skada henne. Det är tur att hon är innekatt. Allt ska undersökas och inget får hindra henne. Ugnen är intressant för att inte tala om toalettstolen när matte städar den. Det kan ju finnas något spännande däri. Och borrmaskiner, de kan vara superroliga leksaker, man vet aldrig. Tur nog är de nyfikna på mindre farliga saker med. Badkaret efter en dusch är superspännande, det är lite blött. Jag kommer aldrig att glömma en något våt och förvånad katt som hade ramlat ner i badkaret där jag hade mina fläktgaller liggande i blöt. Och innan någon ringer Djurens vänner tänker jag tala om att jag har uppsikt över mina katter så att risken att de ska skadas är enormt liten.

Hm

Av Sofia - 17 februari 2008 12:51

Klockan är redan ett och jag har inte gjort många knop idag. Egentligen behöver jag inte stressa heller men jag får så dåligt samvete när jag inte gör något. Just nu är det lugnt, vilket inte natten har varit. Vaknade vid två av att det lät som om någon hade placerat ett trumset brevid mig i sängen. Men det vara bara grannen som spelade. Måste fattas något i den hjärnan, normala människor spelar inte musik så att fönstren skallrar mitt i natten. Alltså är öronproppar världens bästa uppfinning. Idag har jag städat ur badrumsskåpet (slängde tre saker) samt torkat ur kylskåpet. Nu ska jag städa badrummet (känns alltid lika meningslöst eftesom Marie sover i handfatet och hårar ner alltsammans på två sekunder) samt läsa klart min Harry Potter.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29
<<<
Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards