Alla inlägg under maj 2010

Av Sofia - 18 maj 2010 14:25

Idag har jag inte särskilt mycket att göra alls. Två dagar med "semester" och jag har redan tråkigt. Har packat det mesta som skall med till Göteborg imorgon och lägenheten är ganska fin så städa är ingen större idé. Andreas pluggar annars kunde vi ha hittat på något att göra. Men det skall bli skönt att komma hem ändå och få sällskap på dagarna av mamma. Hade det varit solsken ute så kunde jag ha suttit på balkongen men det är det ju inte. Nåja, livet är ändå ganska bra. Igår tog vi en tur på stan som resulterade i noll inköp men väl en varsin glass på Halvars. Jag åt chokladglass med hallonrippel samt en kula vit chokladglass. Båda två var goda men choklad-hallon var bäst. Sen hämtade vi ett paket på en blomsteraffär, det var finbestick som vi hade köpt på Tradera. En uppsättning om 16 bestick från Gense kostade 175 istället för 799. Snygga är de dessutom.

Av Sofia - 17 maj 2010 09:57

Nu är sista uppgiften för terminen inlämnad och jag hoppas att jag slipper kompletteringar. För det är fem stycken inlämnade uppgifter som inte är rättade så viss risk finns. Undra vad jag skall göra resten av tiden fram till det att jag börjar jobba om cirka en månad. Jag skall förstårs åka hem till Göteborg på onsdag och vara där i cirka 1,5 - 2 veckor så jag kommer nog att ha att göra ändå. Dessutom kan det vara skönt med lite ledighet så att jag kan roa mig med roliga saker. Läsa böcker till exempel. Och sola och ta promenader om vädret är bra. Vilket det är idag så jag skall först gå och slänga skräp, sedan hämta ett paket och så blir det nog en längre promenad när Andreas kommer hem. Och så skall jag gå till stan och ta min andra TBE-spruta ikväll. Sådär ja, nu är dagen inplanerad. Till och med middagen är bestämd, det blir köttfärssås med spagetti.

Av Sofia - 13 maj 2010 12:27

Idag är det röd dag och alla andra är lediga. För oss innebär det inte någon större skillnad. Vi skall vara inne idag och plugga är tanken, vädret är allt annat än bra så att stanna hemma känns som en bra idé. Jag skall pyssla lite inne också men i stort sett blir det mest studier och en sväng till Netto för att handla middagsmat. Så där se mina roliga dagsplaner ut.

Av Sofia - 12 maj 2010 15:55

Imorse vaknade jag av att min mobil ringde. Det var min chef i Göteborg som undrade om jag skulle jobba i sommar. Jag sa som det var och det var inga problem att jag skulle jobba här två veckor. Kanske mer, jag skulle höra av mig när jag visste. Det känns skönt att sommarjobbet är fixat. Och upp tidigt kom vi också, nästan iallafall. Vi vek ihop all tvätt som hade hunnit torka under natten och sen så pluggade vi lite. Andreas åkte till skolan och nu väntar jag på att han skall komma hem. Jag sitter och skriver på min inlämningsuppgift i miljöstyrning vilket går framåt om än något långsamt. Vilket mest beror på att jag tycker att den är rätt tråkig. Har även hunnit med en intervju för ett bemanningsföretag som skall ha en studentpool för handeln. Får se hur det går, får besked nästa vecka antagligen. Dock verkade det vara lite problem med att jag skall jobba i sommar. Nåja, det var skönt att få komma på intervju iallafall. Och så fick jag en promenad hem. Tog en tur till Erikshjälpen också men där fanns inget snyggt. När älsklingen kommer hem skall vi nog gå och handla lite och sedan laga middag.


Igår provade vi den nya restarurangen som har öppnat här, Candle heter den. Vi åt kolgrillde kycklingspett med sallad och bröd, mat från mellanöstern. Det var jättegott och vi blev så mätta. Ganska billigt också, 160 för oss två. Annars har de mest pizza, kebab och sådant. Väldigt fräscht ställe så det blir säkert fler besök där. Ligger nära och bra också.

Av Sofia - 11 maj 2010 17:33

När jag skulle hämta tvätten så var det väldigt lite som var torrt. Jag tror att det var något fel på torkrummen för det brukar torka på tre timmar. Så nu har jag enorma mängder tvätt i lägenheten. Fick ta fram mitt gamla torkställ från balkongen, rengöra det och sedan hänga tvätten på det. Så nu står det bakom mig och tar upp en massa plats. Återstår bara att vika tvätten men det får nog vänta lite, jag känner mig ganska slut just nu.

Av Sofia - 11 maj 2010 13:59

Idag är en sådan där rolig dag då vi håller på och tvättar. Och det tar verkligen hela dagen så jag får inte så mycket annat gjort. Men snart är all tvätt upphängd och då behöver jag inte springa fram och tillbaka hela tiden. Blir nog lite lunch efter att jag har kommit upp. Andreas har föreläsning mellan 15-17 idag så han åkte nyss till skolan. Och jag skall försöka få lite gjort på min uppgift i miljöstyrning, näst sista uppgiften för terminen. Men nu skall jag diska, bädda och så springa till tvättstugan. Ett mycket tråkigt inlägg blev detta.

Av Sofia - 10 maj 2010 21:08

Jösses, jag skriver här alldeles för sällan och då skall jag försöka sammanfatta en hel helg vilket blir lite jobbigt. Nåja i fredags åkte jag till Linköping och firade Andreas på hans födelsedag. Det blev god middag och presentöppning tillsammans med hans föräldrar. Mina presenter blev väl mottagna, det var en fickplunta med tillhörande tratt, en musmatta med Brynäslogga och glasmarkörer. På lördagen var det dags för en tur till Grebo och firandet av Andreas kusin som fyllde 30 på fredagen. Jag fick träffa lite släktningar till Andreas som jag inte hade träffat innan. Han har en så otroligt trevlig släkt, åtminstone på hans mamma sida. De på hans pappas sida har jag inte träffat än. Vi åt enormt god mat, tittade på de ettåriga kusinerna Lucas och Eriks framfart och var sociala. Sen tog vi det lugnt resten av lördagen, det regande förresten hela dagen, och på söndagen gjorde vi inte så mycket innan vi åkte tillbaka hit. Idag har vi studerat, handlatr, bakat bröd, och fixat här hemma. Fick tyvärr inte sommarjobb på ett av ställena jag hade sökt vilket inte förvånande mig eftersom de inte hade ringt. Men jag  har än så länge två veckor på Willys i Ingelsta här och skall förhoppningsvis få mer, det berodde lite på sjukskrivningar och annat. Var en del som hängde i luften just nu. Annars får jag jobba i Göteborg också.

Av Sofia - 7 maj 2010 11:20

Idag fyller min älskling hela 24 år gammal (ung). Hoppar du får många fina år framöver. Jag skall snart bege mig att till Linköping för att fira ihop tillsammans med hans familj. Så jag håller på att packa det sista. Synd bara att vädret inte är bättre. Men det regnar än så länge inte.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards