Alla inlägg under maj 2010

Av Sofia - 24 maj 2010 22:30

Idag har det inte hänt särskilt mycket alls. Var med mamma på Frölunda Torg där mitt enda inköp blev tre par strumpor. Hemma har jag mest läst bok, kört mamma till hennes symöte samt träffat pappa. Han är i Stockholm nästan hela tiden men ikväll var han hemma och vi grillade hamburgare. Smaskens.

Av Sofia - 24 maj 2010 11:05

Oj, det var länge sedan jag skrev något här. Och nu hinner jag inte skriva en längre sammanfattning om vad som har hänt sen senast så det får vänta tills senare idag eller till någon annan dag.

Av Sofia - 23 maj 2010 21:15

Nu har älsklingen åkt hem men han kommer på fredag igen. För på lördag är det dags för kusin Jespers konfirmation. Vi spelade återigen MIG idag och slöade lite innan Andreas buss skulle ta honom hemåt. Föräldrarna kom hem ikväll, de har varit på Strana i helgen. Jag har roat mig med att klippa gräs (moss) mattan och läst lite i en bok. En skön söndag med andra ord

Av Sofia - 22 maj 2010 18:00

Fy, vad trött jag var när vi kom hem vid tvåtiden inatt. Somnade så fort jag lade huvudet på kudden. Det var länge sedan jag kunde vara vaken fram till fyra-fem tiden känns det som. Men festen var utrevlig med både nya och gamla ansikten. Vi sov till halv tolv idag och sedan tog vi det lite lugnt. Men efter en uppiggande dusch kändes det bättre så vi beslöt oss för att gå runt Amundön i det fina vädret. Frida ringde när vi var på väg dit och undrade om vi vill gå med på Liseberg på kvällen men det orkade vi inte riktigt. Nåja, det kommer fler chanser i sommar, hon jobbar ju där. Att gå runt Amundön var trevligt och om än väldigt blött bitvis då det hade regnat mycket det senaste. Efteråt handlade vi lite inför kvällens middag som givetvis avnjöts på den inglasade balkongen. Sen satt vi kvar och pratade och spelade en massa omgångar MIG. Jag vann för det mesta. Fast Andreas var så mycket bättre än mig på sportfrågorna. En bra lördag i ett perfekt sällskap med andra ord.

Av Sofia - 21 maj 2010 17:30

Idag har vi varit på stan och gjort lite ärenden tillsammans. Vi åt även sushi till lunch, det är så gott att jag nästan skulle kunna leva på det. Varmt och kvavt var det tyvärr så mitt humör var inte det bästa. Det började vräka ner regn när vi skulle åka hem så vi hann bli blöta på vägen från garageuppfarten och till dörren på baksidan. Sen började det åska och det uppskattades inte av katterna eller av mig som är åskrädd. Men luften var bättre när vädret drog förbi. Ikväll är det kompisfest för oss, vi skall träffa lite vänner, bland annat underbara Frida. Hoppas att det blir trevligt. Vi kommer nog vara trötta när vi kommer hem inatt.

Av Sofia - 20 maj 2010 22:00

Idag har jag och mamma varit runt och storhandlat en massa. Först åkte vi till Kållered och Ikea där vi skulle köpa två madrasser och en plåttunna. Men vi började med en fika, prinsessbakelse och kaffe för fem kronor. Det var väldigt billigt och riktigt gott. Madrasserna var slut men de skulle finnas i Bäckebol. Nåja, vi fortsatte till Freeport Outlet där jag köpte två dricksglas och en assiett, fick dessutom tre assitter av mamma. Sen åkt vi till Kungsmässan där vi köpte några småsaker. Lunch intogs på Burger King i det fina vädret och därifrån bar det av till Hisingen där Biltema och Ikea väntade. På Biltema var produkten vi skulle ha slut men på Ikea fick vi tag i våra madrasser. Återstod bara en kort sväng till Ica och sen hem och vila lite innan jag hämtade älsklingen inne i stan vid halv sju tiden. Han var här över helgen. Så resten av kvällen blev lugn och skön.

Av Sofia - 19 maj 2010 22:00

Sådär ja, nu är jag hemma i Göteborg. Resan gick bra även om det alltid är lite krångligt att resa med mycket packning samt två transportburar. Mamma kom och mötte mig på stationen och sedan så åkte vi hem. Hon hade hämtat sushi till oss till lunch så den avnjöt vi på den inglasade balkongen. Det var varmt idag men med lite tryckande värme så jag har huvudvärk, åskvärme och mitt huvud kommer inte bra överens. Vi tog även en liten tur till Erikshjälpen där jag köpte en Höganäsmugg, två små ljusslingor och en ljusstake med julmotiv på från Rörstrand. I övrigt har jag mest njutit av att vara ledig samt läst lite i en bok.

Av Sofia - 18 maj 2010 20:02

Det blev en promenad ändå idag trots att regnet vräkte ner vid tretiden. Vi gick upp till Vrinneviskogen och bestämde oss för att gå elljusspåret på 2,5 km. Det var enormt kuperad terräng och kvavt ute. Så vi var ganska varma när vi kom tillbaka, särskilt jag som har taskig kondis och gick med stavar. Nu har jag kontrollerat hur långt det är till motionscentralen i skogen hemifrån oss och det är 3 km tur och retur. Så sammanlagt blev det en promenad på 5,5 km. Nu väntar kvällsmackor och sedan skall jag nog packa det sista inför morgonens hemresa. Undra om jag har glömt något?


Här kommer förresten en bild på besticken.


     

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards