Alla inlägg under augusti 2010

Av Sofia - 9 augusti 2010 06:36

Hu, klockan är bara halv sju men jag är redan vaken. Jag skall jobba morgon idag och har morgonrutinen på min lott. Vilket innebär att jag skall städa alla kassor som har använts dagen innan, plocka upp flygbladen och tidningarna, putsa banden, hämta frukost, plocka ihop larmen och hämta påsar. En hel del blir det att göra på morgonen men det brukar gå ganska bra iallafall. Får se hur långt jag hinner innan köerna kommer. Älsklingen ligger och sover så sött i sängen, jag vill också sova där. Tur nog har jag inga fler tidiga morgonar den här veckan, 10.30 börjar jag som tidigast. Dags att packa ihop matlådan och göra det sista innan jag åker mot jobbet.

Av Sofia - 8 augusti 2010 18:17

Återigen har vi en lat dag i huset, vi har inte gjort särskilt mycket men sovit länge. Fast en promenad till Hageby blev det för lite inköp till dagens, nu avklarade middag och lite annat smått och gott. Skall roa oss med att baka bröd ikväll och kanske se om det finns något sevärt på tv. Förmodligen gör det inte det. Det småregnar vilket har gjort att vi inte har kunnat hitta på så mycket saker utomhus. Och några fönster orkade vi inte heller putsa. Kan bero på att det är så oerhört tråkigt att putsa fönster.

Av Sofia - 7 augusti 2010 19:57

Hemma hos oss är visst att rensa avloppet. För det är precis vad jag har gjort. Vattnet i handfatet rann ner dåligt så nu gjorde jag något åt det. Dock var det ganska svårt eftersom stoppet satt längst upp där jag inte når om jag skruvar isär vattenlåset. Men med lite tålamod, några tandpetare och en pincett är merparten av katthåren upplockade. Tills nästa gång så köper jag nog ett rensband på Clas Ohlsons istället. I övrigt har vi haft en lugn dag, vi var en sväng på Erikshjälpen där vi köpta en liten skål från Orrefors och en burk med korklock. De är väldigt bra att förvara saker i, i vårt skafferi. Sen har vi mest slöat, jag har varit enormt trött idag och sovit middag två gånger. Förmodligen är det den intensiva perioden som har varit som tröttar ut mig. Så ikväll blir det nog en film på tv och sedan skall jag somna som en stock tänkte jag mig.

Av Sofia - 6 augusti 2010 22:20

Mamma gnäller på att jag bloggar alldeles för lite och det stämmer. Men med långa dagar på jobbet och ett hem att sköta så saknas energin. Men om jag inte har något för mig imorgon så skall jag försöka blogga ikapp lite. Om jag orkar, det är väl rätt tveksamt. Idag har jag jobbat extra, det är mycket sjukdomar på jobbet så jag fick ett extrapass. Började 07.30, vilket i min mening är i tidigaste laget. Skönt att jag fick gå hem 14.00 som plåster på såren. Var en vanlig dag på jobbet och efteråt handlade jag en ny kattoa, lite blommor och så har jag vält ner min balkonglåda på golvet. Men det var bara att hänga upp den igen och dammsuga upp jorden som ramlade ur. Jag har ätit goda kycklingspett till middag och till det serverades det vitlöksbröd. Älsklingen är på fest i Linköping och kommer väl hem imorgon skulle jag tro. Själv har jag roat mig med att se filmen Fear & Loathing in Las Vegas och den var väl sådär. Kan ärligt säga att jag inte riktigt förstod vad den gick ut på men nu har jag iaf sett den. Har även beställt fyra böcker på cdon.com. Det blev de tre första böckerna i Sookie Stackhouse novellerna och andra boken i Dexter. Men nu skall jag ta min nuvarande bok och krypa ner i sängen. Man blir trött av att jobba märker jag. Så får vi se om jag är ledig imorgon eller om jag blir inringd, står på listan nämligen i helgen.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9 10
11
12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards