Alla inlägg under juni 2009

Av Sofia - 22 juni 2009 23:08

Idag har jag och mamma varit runt i en massa affärer. Vi började på Ikea där vi fikade och köpte några få prylar. Jag köpte min tredje lampa till köksbordet, ska bli spännande att se hur länge den här håller. Vi slank in på Willys och köpte kattsand också och sen bar det av till Freeport i Kungsbacka. Köpte en vas till Glasbruket och lite porslin på Fabriksbutiken, sådana färger som har utgått. Var inne på Kungsmässan också där jag köpte en bikinöverdel och en bh. Blev en tur till Gottskär också där vi åt medtagen lunch vid hamnen. Sen åkte vi hem och jag har suttit på den inglasade balkongen och läst i min bok.

Av Sofia - 21 juni 2009 22:51

Nu är föräldrarna hemma igen och det mesta har återgått till sina vanliga rutiner. Katterna leker jage och jag ska snart försöka fånga in dem. Kommer bli småsvårt. Middagen var väldigt god och nu är jag mätt och småseg. Tänker sätta mig framför tv:n och se på HasseåTage. Rolig underhållning.

Av Sofia - 21 juni 2009 15:35

Håhå jaja, det är skönt med lediga dagar ibland. Tvätten snurrar runt i tvättmaskinen och katterna har sovpaus. Själv har jag beslutat mig för en fika innan det bär av till affären. För så långt har jag inte kommit än. Helt otroligt vad trevligt det kan vara med en långsam dag ibland.

Av Sofia - 21 juni 2009 14:09

Idag är jag ledig, väldigt skönt måste jag säga. Har sovit tills jag vaknade vilket var närmare halv tolv. Sällan jag får chansen att sova utan att klockan ringer nu för tiden. Har verkligen tagit det lugnt idag. Mumlat runt här hemma och återställt köket i sitt mer ursprungliga skick. Just nu surrar både tvättmaskinen och diskmaskinen och jag ska så småningom åka och handla lite middagsmat är det tänkt. Lite annat står också på programmet idag men inget som på något sätt brådskar vilket är enormt skönt.

Av Sofia - 20 juni 2009 08:17

Tittar man på klockan så är det inte så tidigt men jag har varit vaken ett tag och det känns tidigt för mig. Skall äta lite frukost och göra mig iordning för jobbet idag igen. Brukar vara lugnt på midsommardagen så det finns risk för att detta kommer att vara en långsam dag. Hoppas bara att det finns någon annan som jobbar samtidigt som jag kan prata med. Frukostdags är det för mig nu.

Av Sofia - 19 juni 2009 23:12

Vad heter du i mellannamn: Victoria Carolina

Har du några syskon: Nopp, är ensambarn

Vart går drömresan: Just nu går den till Strana med min älskling

 Favoritmat: Fisk

Mat du absolut inte äter: Skaldjur, enbart därför att jag är allergisk

Favoritämnet i skolan var: Svenska var ganska roligt

Tråkigaste ämnet i skolan var: Gymnastik

Vilken hushållssyssla är den tråkigaste: Rensa avlopp, om det räknas

Skostorlek: 39 +1 ibland, - 1 ibland

Nämn 1 skådespelare du gillar: Lena Nyman

En film alla borde se:  Den tatuerade änkan

Drömyrket är: Rättspsykiatriker, eller miljövetare

Ett yrke jag aldrig skulle kunna ha: Tandläkare

Detta irriterar mig: Folk som har bestämda åsikter om hur jag är/skall vara som person. Helst innan de har lärt känna mig

Detta gör mig glad: Havet, mina katter, familjen, vänner och självklart min älskling Andreas

Vilken är din favorit bland Astrid Lindgrens karaktärer: Ronja Rövardotter, vild och vacker

 Favoritmotto: Ur allting ont kommer något gott

Av Sofia - 19 juni 2009 23:09

Gott folk och sov så gott. Det blir sängen tidigt idag eftersom det bär av till Hemköp igen vid tio imorgon. Tur nog skall jag bara arbeta till 16 och slipper därmed stängning som alltid är en mardröm de dagar vi stänger tidigare. Jordgubbarna var ganska goda trots att de var belgiska. Eller kanske just därför.

Av Sofia - 19 juni 2009 21:45

Att sitta ensam hemma på midsommarafton är inte särskilt roligt om nu någon tror det. Jag har ätit middag, vikt tvätt och vet inte riktigt vad jag ska hitta på för något ikväll. Börjar dessutom jobba tio imorgon så det får bli något väldigt lugnt och städat. Funderar lite på att krypa upp i soffan med en bra film och äta jordgubbar istället för att sitta här och gnälla.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards