Alla inlägg under november 2011

Av Sofia - 9 november 2011 21:12

Äsch, jag mår inte bättre idag. Eller lite, det halsonda har bytts ut till en förkylning där jag spännade nog är mest förkyld i höger näsborre. Känns helt normalt. Så det blir inget Stockholm för mig imorgon, lite synd för vi skulle gå på kalas till vår leverantör. Men så snorig som jag är tror jag inte att jag blir ett särskilt trevligt sällskap. Jag vill ju inte behöva gå hem klockan åtta för att jag är trött. Hoppas på att jag kan gå till jobbet på fredag för imorgon blir jag nog också hemma. Älsklingen var snäll och köpte choklad igår för att muntra upp mig. Marabou Premium Winter Caramel, jättegod. Den har en lite bränd smak från caramellen som jag uppskattar. Så nu ska jag ta en bit choklad, leta upp en bra bok och krypa upp i soffan. Klockan 22 är det True Blood, får inte missas.


 

Av Sofia - 8 november 2011 14:32

Idag heller, så jag är hemma med ett väldigt tungt huvud och en toksvullen hals. Satte klockan på fem imorse men kände på en gång när jag vaknade att det inte skulle fungera att jobba. Gick iallafall upp och skulle avboka min tågbiljett men se det gick inte. För tågbiljetter från biljettautomater kan man bara avboka i en SJ resebtuik och hur många sådana är öppna klockan fem på morgonen. Dessutom är jag alldeles för dålig för att ta mig till en sådan, men jag ska skicka ett mail till SJ och se vad de kan göra åt saken. Jag har i stort sett sovit hela dagen men nu har jag masat mig upp och ska få i mig lite mat är tanken. Läste i tidningen att det är mycket mycoplasma i år och att man får hosta, huvudvärk och halsont av det. Hostan är det enda som fattas. Förhoppningvis får jag inte samma mycoplasma som jag har haft tidigare, för då blev jag toksjuk. Fast det är visst rätt sällan man blir så dålig. Så något roligt inlägg blev det verkligen inte. Tar nog en bra bok, en filt och kryper upp i soffan med katterna.


 

Av Sofia - 7 november 2011 20:22

Jag borde skriva ett roligt inlägg om livet just nu men så känns inte livet för tillfället. Och det beror på att jag har en förkylning på gång, ont i halsen har jag och fryser gör jag med. Imorgon ska jag åka till Stockholm är tanken, om jag inte mår sämre än vad jag gör idag. Och det finns det väl viss risk för att jag gör. Jag skall försöka skriva något roligare, mer uppmuntrande och allmänt bra när jag har återväckt min livsandar och när halsen inte består av en bit taggtråd.

Av Sofia - 2 november 2011 20:33

Jag ska flytta igen, det är dock inte lika dramatiskt som det låter. Jag ska flytta ner två våningar på kontoret och få ett eget rum. Med utsikt, fönster och ett höj-och sänkbart skrivbord. Just nu tittar jag in i väggen på dagarna och lyssnar till brummandet av fläktarna. Förhoppningvis kan jag flytta ner på fredag, det måste in brandvarnare på plats och liknande. Och så ska vi göra en räd i arkivet och se vad som finns i form av hyllor. Ska bli roligt att få ett eget rum och då måste jag ju självklart passa på att köpa lite blommor och något att ha på väggarna. Förhoppningvis blir det Ikea på fredag för lite allmän shopping. Julpyntet är som vanligt väldigt fint där så jag funderar på att köpa några saker att pryda mitt rum med, mitt Georg Jensen julpynt får stanna hemma. En sådan här lysande granskog får gärna flytta in på mitt kontorsrum.


    

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards