Alla inlägg under april 2010

Av Sofia - 16 april 2010 19:25

Jag har varit enormt trött och seg idag men så blir det efter en tjejkväll hemma hos Milla. Det var jag, Kajsa, Milla och Helén M som träffades, drack lite vin och pratade en massa. Det var länge sedan vi sågs så det var mycket att prata om. Nästa helg skall vi alla på inflyttningsfest till Kalle och Kajsa i Nyköping. Min söta karl kom och hämtade mig inne i stan när jag skulle gå hem så att jag slapp gå hem själv. Innan lunchade jag med Helén på stan och sedan letade vi efter en vigselring till hennes bröllop i sommar. Att hitta en ring i silver med diamanter i var svårare än väntat. Men i sista affären hittade vi en väldigt vacker ring utan diamanter men helt i hennes stil. Så jag hoppas att hon väljer den. Idag har jag skrivit lite på mitt skolarbete och nu funderar jag på att göra chokladmuffins. Andreas har tenta imorgon så han är i Linköping och jag är ensam hemma. Det var länge sedan jagvar ensam en fredagskväll men det skall väl gå bra. Får parkera mig framför tv:n och se en film eller så.

Av Sofia - 15 april 2010 13:22

Imorse när vi vaknade så sken solen från en strålande blå himmel men det tycks ha gått över. Nu är det lite småmulet och skyigt men fortfarande ganska varmt tror jag. Så här års är det svårt att veta vad man skall ha på sig och jag glömde min tunna jacka i Göteborg. Men det borde räcka med en tjockare tröja tycker jag. Jag skall träffa Helén i stan om en halvtimme och så håller jag på att skriva lite på en inlämningsuppgift. Det går väl sådär. Känner mig inte alls särskilt motiverad måste jag säga.

Av Sofia - 14 april 2010 21:13

Idag har jag och Andreas varit på promenad i Vrinneviskogen. Vi skulle gå till starten för motionsslingor för att se vila som fanns och det hittade vi utan problem. Det var skönt väder att gå i idag. Sen hittade vi en blåmarkerad slinga på 2,5 km som vi tänkte testa. Det gick ganska bra bortsett från att markeringarna var urdåliga och mest bestod av en liten blå fläck på ett träd. Dessutom var stigen (för det var inte ens en ordentlig motionsstig) väldigt blöt och full med löv. Men vi traskade på och gick förbi ett stall och en lift till en skidbacke. Sen så tog plötsligt de blå markeringarna slut och det fanns bara gröna, gula och oreanga. Samt svarta, som inte alls fanns med på kartan över olika slingor. Vi valde att följa de gula tillbaka och kom till slut fram till startpunkten. Men nästa gång skall vi ta slingan på 3,5 km som såg bättre ut. Och så skall jag ha med mig stavarna och en bättre tröja.Fast vad de svarta markeringarna betydde vet vi inte än. Och gröna skall vi undvika för den slingan är en mil. Sen gick vi och handlade på Netto. På vägen tillbaka mötte vi en lös boxer och två små killar som försökte fånga in den. De lyckades tillslut. Hunden hette Lennon och var en glad prick. Han var mest leksugen men sprang tyvärr även över vägen medan ägarna såg ganska skräckslagna ut. Nåja, det löste sig till slut. Nu har vi pluggat och ätit kvällsmackor och om ett tag är det dags för True Blood.

Av Sofia - 14 april 2010 15:31

Idag är det en bra dag på några sätt. Solen skiner och det är riktigt varmt ute. Och jag känner mig inte lika deppig som igår. Dessutom är jag mätt efter en god måltid. Snart skall jag ge mig i kast med disken och sedan skall vi nog ta en promenad. Handla lite och bara njuta av solen. Och så håller jag på att skriva på instruktionerna till vår inlämningsuppgift. Mycket meck blir det innan de är klara men det känns skönt att komma lite framåt iallafall. Men nu hägrar disken.

Av Sofia - 13 april 2010 19:51

Båda två här hemma är lika trötta idag. Ingen energi finns och det är jobbigt när vi borde plugga. Men men sådant är livet och energin är inte alltid på topp. Nu bakar vi Kramforskaka och sedan blir det en dusch. Och ikväll blir det Top Chef på tv:n och gärna ett avsnitt av Hex.

Av Sofia - 13 april 2010 11:11

Idag känns det inte som om det är någon bra dag. Men jag kan inte riktigt förklara varför. Jag har ingen som helst energi och jag borde sätta lite fart och göra lite nytta. Antagligen känns det bättre om jag gör något också. Hm, det hela beror nog på att  jag har ont i ryggen igen. Den har känts bra det senaste men så gjorde jag en dum rörelse igår när jag och Andreas fixade med min cykel. Och då var det klippt och skuret igen. Så nu värker ryggen men det går förhoppningsvis över igen. Vädret är sådär idag men jag skall försöka locka med älsklingen på en promenad när han kommer hem, så får jag använda ryggen lite. Den brukar kännas bättre då. Och nu skall jag läsa miljöstyrning.

Av Sofia - 12 april 2010 18:26

Jag har ju helt glömt av att lägga in korten från Malmö och Köpenhamn här. Så nu kommer de.


 

  

   

  

 

                   

 

  

  


      

Av Sofia - 12 april 2010 11:53

Nu är jag hemma igen efter att ha varit i Linköping. Eller jag har varit hemma i ett par timmar men jag har gjort lite andra saker. Nu försöker jag få ordning på lägenheten och göra sådana saker som jag har skjutit på ett tag. Det märks att vi bara har varit hemma lite då och då det senaste för vissa saker är eftersatta. Som vattna blommorna, plocka ner ljusslingan på balkongen och torka av möblerna där ute, städa  vattenfontänen till katterna och liknande saker. Men eftersom jag inte har något som jag verkligen måste plugga idag utan jag kan göra det imorgon så passar det bra att jag ägnar dagen åt att få ordning här hemma. Snart kommer älsklingen hem och det skall bli trevligt. Igår hade vi en duktig dag hemma hos svärföräldrarna. Andreas krattade mossa i gräsmattan medan jag och hans mamma tog en tur till Tornby där hon köpte djupa tallrikar och några saker på Ikea. Sen satt vi lite ute i solen och därefter bytte jag och Andreas däck på deras bil. Var länge sedan jag gjorde det men jag imponerade allt lite på dem genom att komma ihåg allt. Fast fy vad man blir smustig av det. Som belöning fick vi en fika innan vi därefter tvättade bilen och cyklarna. Vad praktiskt det är att vara lång (inte jag utan Andreas) när taket på bilen skall tvättas. Jag får alltid öppna dörren och ställa mig på tröskeln för att nå taket men det behövde inte han göra. Sen tog vi kväll och bastade samt tittade på Hex. Och nu skall jag fixa och dona lite mer här hemma. Dagens lista ser ut:

  • Vattna blommor
  • Städa badrum
  • Dammsuga
  • Packa upp
  • Diska
  • Städa vattenfontän
  • Skriva jobbansökningar
  • Ta ner ljusslingan på balkongen
  • Torka av balkongmöblerna
  • Baka muffins

Det som är avklarat än så länge är att vattna blommorna. Det går lite långsamt med andra ord.



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards