Alla inlägg under juni 2010

Av Sofia - 11 juni 2010 22:54

Idag är vi hemma och tittar på Svensson Svensson på datorn. Myskväll med andra ord.

Av Sofia - 10 juni 2010 15:28

Det är dock värre väder ute än inne och i mitt sinne. Jag roar mig med att läsa böcker, se på tv och hjälpa Andreas med en skoluppgift. Fast den är å andra sidan riktigt tråkig. Han kommer hem vid sextiden ikväll och då får vi fira att det är sommarlov för oss båda. Iaf tills på måndag då jag skall börja jobba. Men helgen är ledig. Funderar på att fixa lite middag till mig för magen kurrar och det är svårt att tänka då. Spagetti Carbonara blir det idag för det fanns det ingridienser till hemma.

Av Sofia - 9 juni 2010 20:27

Så där ja, nu har jag långtråkigt igen. Fy attans så trist det är att vara ensam hemma, särskilt när man inte har något som måste göras. Vitrinskåpet är iaf städat och jag har läst igenom och skrivit under de rutiner jag skall använda mig av på sommarjobbet. Fast det mesta kände jag igen från tidigare, det är ju samma ägare till båda min jobb i sommar. Fast de praktiska rutinerna får jag nog reda på på måndag då jag skall ha kassaträning. Imorgon skall jag vattna blommor och göra en inventering av vad jag har i matkällaren inför vår resa till Ullared senare i vår. Slötittar på tv och funderar på om jag skall se på film ikväll eller om jag skall fortsätta läsa i min bok. Dagens tur till Erikshjälpen resulterade i en juicekanna från Stelton för 18 kronor. I samma serie som jag har en kaffekanna så de kommer att passa bra ihop. Annars var det ont om fina saker. Idag fick jag skattepengarna men de skall sparas inför framtiden. Kan behövas då jag som sagt skall till Ullared och så skall katterna ha sin vaccination. Nåja, sluta gnälldags och jag skall gå till tv:n istället.

Av Sofia - 9 juni 2010 14:38

Nu har älsklingen åkt till Linköping och jag är ensam hemma. Han har tenta imorgonoch sedan jobbintervju. Lite eller mycket tråkigt eftersom jag inte har något som behöver göras idag. Katterna har somnat på varsin halva av sängen så jag kom inte så långt i mitt bäddande. Överkastet ligger brevid men eftersom de sover så sött vill jag inte väcka dem. Jag tror jag tar en tur till Erikshjälpen, lämnar in handdukar jag har fått i premie från Sköna Hem och ser om de har något roligt åt mig. Sen vet jag faktisk inte vad jag skall göra resten av dagen.

Av Sofia - 8 juni 2010 22:14

Idag har min telefon ringt hela tiden känns det som. Ovanligt för att vara mig och det har mest varit släkten som har ringt. Kusin Joakim ringde förut och undrade om de kunde komma förbi ikväll. De var på hemåt från Ullared och skulle passera här. Klart de var välkomna på ett spontanbesök. Efter att ha försökt guida dem rätt hittade dem fram och fick se vår lilla lägenhet. Mycket trevligt att umgås en kortis även om de fick åka hem tidigt. Lindas mage var rund och fin. Idag har jag faktiskt fått gjort det mesta på min lista, tror det bara är städa vitrinskåpet som är kvar. Vi försökte köpa en Globalkniv på Netto här men där var den vi ville ha slut. Så vi traskade till Netto i Hageby där de hade samma knivar som här, vilket borde innebära att de enbart hade fått dem knivarna. Så vi köpte en nästan likadan som vi hade tänkt oss men med trubbig spets istället. Så här ser den ut


  

Av Sofia - 8 juni 2010 11:23

Idag är det återigen en städdag, förstår inte hur jag kan ha sådana så ofta. Kan bero på att jag skjuter upp vissa saker med men idag skall allt bli gjort. Vädret är sådär så det lockar inte till några större utomhuseskapader. Har nu pratat med mitt jobb i Göteborg och sommaren ser ut att bli något så här för min del:

v.24-27 - kassaträning i Norrköping & jobb i Göteborg

v.28-29 - jobb i Norrköping

v.30 - - eventuellt jobb i Norrköping alt. stå som inringd person i Göteborg.


En något rörig sommar blev det. Men det kommer att lösa sig på ett eller annat sätt. Dagens roliga lista är:

  • Städa badrum
  • Dammsuga
  • Städa kattfontän
  • Byta handdukar
  • Ringa jobbet
  • Köpa Globalkniv
  • Montera brandvarnare
  • Gå upp med saker på vinden
  • Ta bort cykeldäcket
Av Sofia - 7 juni 2010 18:32

Så där ja, nu har jag varit och hämtat mitt schema för mina två veckor jobb som jag har här. Kanske blir mer jobb senare, det är lite rörigt eftersom jag skall gå som vikarie för en person som de inte vet hur länge hen skall vara sjukskriven. Men mitt schema ser bra ut och det kommer att bli skönt att sluta 21.20 istället för 22.30 som jag är van vid. Jag och älsklingen möttes på stan efter det där vi köpte ett lypsyl och en ny brandvarnare. Min gamla ramlade ner från sitt kardborretakfäste och fick tokfnatt i helgen. Vi tog dessutom en sväng in till Södra Päls som skulle stänga igen och där hittade Andreas en ursnygg vinterjacka som var på 70% rabatt. Den passade honom urbra så den inköptes. Svängde även förbi Netto och kollade in utbudet av Globalknivar, det blir nog en sådan i inköp imorgon. Nu skall jag återgå till sängen och boken Mord.net


     

Andreas nya och ursnygg jacka

Av Sofia - 7 juni 2010 12:06

Idag skall jag iväg till mitt sommarjobb och hämta schema, prata om sommaren och prova kläder. Hoppas att de har ett positivit besked till mig så att jag får fler veckor än vad jag har i dagsläget. Men det kommer jag att märka. Sen skall jag och älsklingen ta en sväng på stan och inköpa några småsaker. Jag har inte varit där på evigheter så det kan behövas. Funderar även på att få förbi Netto där det säljs Globalknivar för 549 kronor och fläskfilé för 58kr/kg. Men nu skall jag försöka komma på vad jag skall äta innan jag beger mig av mot det nya sommarjobbet.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards