Alla inlägg under maj 2009

Av Sofia - 15 maj 2009 11:17

Idag har jag namnsdag vilket borde firas på något sätt och så är det två år sedan jag flyttade in i min lägenhet. Och jag är fortfarande lika förtjust i den. Den blir bara bättre hela tiden. Solen skiner och det känns väldigt somrigt ute. Dessutom skall jag snart knata ner till stationen och hämta Andreas, mysigt. Hurra för sommaren, som Evert Taube skulle ha sagt (tror jag iallafall)

Av Sofia - 14 maj 2009 19:27

Trots min låga energi har jag ändå fått gjort vad jag planerade att göra idag. Känns väldigt skönt faktiskt. Har även rengjort mina kuddar så att de är mer vita än svarta, blev nästan en hel katt av håren från dem. Någon som vill ha en ihoptovad garnboll? Kan formas till valfritt djur? Nähä, får väl slänga det då.

Av Sofia - 14 maj 2009 14:10

Idag ligger energin inte precis på topp. Skolarbetet är ganska svårt och jag har totalt kört fast. Men jag har kommit en liten bit till på vägen och det här ska nog lösa sig. Har stekt pannkakor till lunch nu och väntar på att de ska kallna så att jag kan äta dem. Funderar på att tvätta håret under tiden jag väntar. Idag fick jag filmen jag beställde från Cdon igår. Det var snabba puckar. Har köpa första säsongen av Dexter och hoppas att den är lika bra som den verkar.

Av Sofia - 14 maj 2009 10:56

Idag bestämde jag mig för att inte ha någon klocka på ringning. Tänkte se hur länge jag sover nu för tiden om inget väcker mig. Till klockan nio sov jag idag. Viss skillnad mot när jag kunde sova till ett-två förr i tiden. Fast jag kom inte upp ur sängen förräns en halvtimme senare då båda katterna ska ha morgongos. Vädret här verkar sådär idag, tur att jag bara ska gå och handla mjölk. Funderar på att steka pannkakor till lunch idag och eftersom jag gillar dem kalla istället för varma tror jag att jag ska steka dem redan nu.

Av Sofia - 13 maj 2009 19:38

verkar mitt minne befinna sig. För hos mig finns det då rakt inte. Handlade ägg idag eftersom jag visste att det bara fanns ett gammalt kvar och att jag inte köpte ägg i måndags, eftersom de skulle var äggröra när jag kom hem igen. Ställde in äggen i kylen och när jag skulle använda ett ägg idag upptäckte jag att det redan fanns en sex-pack ägg i kylen. Som jag verkligen inte kan minnas att jag har köpt. Så nu sitter jag här med 11 ägg och jag är ingen storförbrukare av ägg. Tror jag ska slänga ihop en sockerkaka nu så att jag blir av med två ägg iallafall

Av Sofia - 13 maj 2009 17:07

Nu har jag knatat runt lite och det hjälpte lite mot mitt skrivande. Har totat ihop lite till och känner mig ganska nöjd, särskilt med tanke på att det ska vara klart på måndag klockan 20. Vill vara ute i tid någon gång. Passade på att hämta mina böcker från Adlibris, var fyra stycken pocketböcker: Nattfåk, Skumtimmen, Sommardöden och Om jag kunde drömma. Har jag något att läsa den närmaste tiden.

Av Sofia - 13 maj 2009 12:47

Jag tycker att jag är så duktig som gör en massa nytta på morgonen men sen så går energin liksom ur mig. Jag sitter här och försöker skriva lite på mitt CSR-arbete även om det är ganska svårt. Solen har dessutom försvunnit bakom molnen så det känns ganska kallt nu. Nåja, jag kanske skulle skriva några rader till, äta lunch och sedan knata iväg på några ärender. Hoppas att jag kan få lite inspiration under tiden jag knatar runt.

Av Sofia - 13 maj 2009 09:05

Idag är jag pigg och det känns som sommar i luften. Även om jag inte har varit ute än står fönstren på glänt och tar med sig sommarluften in. Tyvärr är det nog mest avgaser i den. Solen skiner och jag ska ägna dagen åt att sitta framför datorn. Synd att man inte kan ta med sig datorn ut, eller det går ju men jag ser inget på skärmen då. Ska handla lite mat idag, ta en sväng till Erikshjälpen samt hämta mina böcker från Adlibris. Men först frukost och sedan dammsugning.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards