Alla inlägg under april 2008

Tv

Av Sofia - 8 april 2008 22:24

jag ska faktiskt se Talang 2008 på TV 4 på fredag klockan åtta eftersom uttagningen är från Göteborg och jag upptäckte i trailern en kille från LM. Vi läste Svenska C tillsammans om jag inte minns fel, han borde vara ett år äldre. Kan vara kul att se vad han har att komma med.

Av Sofia - 8 april 2008 17:18

Det verkar vara lite trubbel med vår uppsats då skolan har gått ut med att man helst inte ska skicka ut enkäter till studenter. Detta eftersom vissa studenter drunknar i enkäter. Men vi ska ha möte med Victoria på torsdag och se om vi kan komma runt problemet på något sätt eftersom vi redan har gjort våra provenkäter. Jag hoppas att det löser sig för vi har inte riktigt tid att byta metod. Idag har jag hämtat min lilla Alvar Aalto skål på posten. Fick den som tack för att jag läser fyra nummer av Hus & Hem. Eller jag fick ju betala för tidningen men det blev ändå billigare än att köpa en skål. Jag ska nog ha salt i min såsom mamma har. Snyggt med en genomskinlig sådan för jag har bara svart och mörkgrön innan. Borde laga lite middag och sedan renskriva resten av min metoddel, så långt som jag har hunnit alltså.

Av Sofia - 8 april 2008 11:51

Idag är det mulet och allmänt grått ute. Det är nästan som ens själ får samma färg. Idag har det gått riktigt bra att skriva på uppsatsen och nu ska jag ta mig en kort paus innan jag fortsätter med läsandet om enkäter.

Av Sofia - 8 april 2008 09:09

  • Ta hand om disken och diska
  • Dammsuga
  • Läsa om enkätstudier och skriva ner fakta
  • Läsa om fallstudier och skriva ner fakta
  • Leta vetenskapliga artiklar
  • Färdigställa provenkäten

Dags att börja göra något på min lista. Fast först skall jag äta frukost.

Av Sofia - 7 april 2008 23:03

för nu skall här sovas så att jag orkar med att göra saker på min lista imorgon. Där står det än så länge:

  • Ta hand om disken och diska
  • Dammsuga
  • Läsa om enkätstudier och skriva ner fakta
  • Läsa om fallstudier och skriva ner fakta
  • Leta vetenskapliga artiklar
Av Sofia - 7 april 2008 22:19

för att vara ett inredningsprogram har Nytt Läge dålig smak. Vem vill bo i ett hus där de flesta inredningsprylar kommer från Åhlens? De gör inte ens snygga saker. Och inredaren har allt annat än bra smak, aldrig heltäckningsmattor eller blanda rött och rosa i mitt hem.

Av Sofia - 7 april 2008 19:34

Om man lyckas göra en så här snygg barnmugg då är man bra på design helt enkelt. Nästan så att man blir sugen på att skaffa barn men det är nog bättre att köpa muggen i så fall och sedan skaffa barnen. Jag blir liten sugen på att köpa en sådan mugg till mig själv.Den kommer från Georg Jensen (vad annars), är gjord i rostfritt stål och kostar 349 kronor.

Av Sofia - 7 april 2008 17:57

Måndag igen med andra ord.  Än så länge har den varit bra och jag slapp krypa hem till Helén. Det gör mindre ont i fötterna med skor på så det är ju bra. Fast jag tänker inte gå med skor inne för det. Har bokat tvättid tills på lördag och som vanligt fanns det gott om tider. Idag har vi i vårt uppsatsskrivande skrivit om syfte och frågeställningar och vårt urvalssystem, gjort klart våra enkätfrågor, mailat vår handledare samt uppdragsgivare. Låter inte som så mycket men skriva enkätfrågor tar väldigt lång tid. Nu skall jag äta köttfärssås med spagetti från frysen och sedan plugga lite är tanken.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards