Alla inlägg den 12 februari 2011

Av Sofia - 12 februari 2011 10:28

Om jag ska säga något än i famnen på Andreas och mitt hem så är min favoritplats helt klart Strana (Hälleviksstrand). Iallafall på sommaren när det inte regnar och helst ska det inte blåsa för mycket. Jag tror att det som jag tycker är skönt med att vara där är att jag var där så mycket som barn och att stället är förknippat med många ljusa minnen och glada dagar. Och att jag känner mig ledig när kommer dit, ingen skola och inget jobb. Bara vara där. Boa har blivit jättefint sen vi byggde om det och det är skönt att kunna rå sig själva. Att vi dessutom har sol hela dagen på uteplatsen försämrar inte saken. Att Strana i sig själv är förödande vackert är ett stor plus. Närheten till havet och klipporna och vetskapen om att bortanför alla öar är det bara hav, ungefär hela vägen till Nordamerika. Troligtvis hamnar man i Kanada eller någon ö utanför. Jag är enormt förtjust i klippor, hav och lukten av saltvatten i luften.


              


Av Sofia - 12 februari 2011 10:24

Min största rädsla är att det ska börja brinna, jag tycker att bränder är vidrigt läskiga och jag drömmer mardrömmar om det ibland. När jag tänker på att det kan börja brinna så blir jag väldigt rädd men jag försöker hantera min rädsla. Men jag lämnar inte levande ljus själva, jag har två brandvarnare, en brandfilt och en brandsläckare. Och så bor jag inte högre upp än att jag kan hoppa om det brinner. Min andra rädsla är att sätta i halsen och kvävas, men det tycker jag är så läskigt så det försöker jag låta bli att tänka på. Andra saker jag är rädd för ibland att någon jag älskar ska bli sjuk eller dö, att jag själv ska bli svårt sjuk eller skadad eller att något ska hända katterna. Ganska vanligt rädslor skulle jag tro. Och innan jag blir för rädd ska jag avsluta detta inlägget.

Av Sofia - 12 februari 2011 10:18

Jag skulle kunna ha dåligt självförtroende och säga att det är väldigt få saker jag är bra på men det är nog flera saker som jag är bra på i verkligheten.


  • Jag är bra på att laga mat. Jag gillar att laga mat och påstår även att jag är bra på det.
  • Jag är bra på att baka, mycket och gott blir det.
  • Jag är bra på att komma i tid, jag är oftast den person som är först till saker och får vänta på stället istället.
  • Jag är bra att sköta om mitt hem, det är för det mesta ordning och nystädat och när jag anser att det ser ut som ett bombnedslag så gör det inte alls det enligt alla andra.
  • Jag är bra på att sköta om mina katter, de är väl omhändertagna och omskötta.
  • Jag har bra ekonomisk ordning, tycker det är skönt att ha pengar sparade.
  • Jag är bra på att älska Andreas.
  • Jag är bra på det jag gör på jobbet.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards