Alla inlägg den 7 februari 2011

Av Sofia - 7 februari 2011 20:58

Den här listan skulle kunna bli lång. Men jag skriver nog snarare saker som irriterar mig än som upprör mig. Det finns viss risk för att jag kommer att låta som världens gnälltant, men nu kör vi.

  • Grannar som spelar hög musik. Nummer ett på listan just nu. Jag vill inte höra musiken och verkligen inte mitt i natten.
  • Folk som stannar innanför dörren på bussen så att resten måste knö sig in och sedan trängas. Samma sak gäller de personer som slår rot i änden på rulltrappan eller vid utgångskassorna.
  • Personer som skriver elaka saker om andra, främst på internet. Jag tycker det är så hemskt. Kommentarsfunktioner borde modereras hårdare. Eller så låter folk bara bli att skriva elaka saker om varandra. Det är så fegt att gömma sig bakom en skärm.
  • Vilket leder mig in på något annat som jag irriterar mig på. Nämligen de personer som skäller på kassapersonal, telefonsupport och så vidare. Man skäller inte på folk som gör sitt jobb. Tänk om jag skulle knalla upp på deras jobb och ställa mig och skrika på dem inför alla kollegor om vilken komplett idiot de är. Skulle förmodligen inte uppskattas.
  • Än så länge är det nästan bara folk som irriterar mig, och det stämmer nog. Jag stör mig nog mest på andra människor. Övriga saker som irriterar mig är en del tekniska saker, Saga som biter mig i kinden på morgonen och när man får fläckor på kläderna precis efter att man har tvättat.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards