Alla inlägg den 6 februari 2011

Av Sofia - 6 februari 2011 10:37

Haha, det här skulle kunna bli ett långt inlägg. Fast jag tänker inte räkna upp alla mina dåliga sidor utan ni får nöja er med några få. En del har jag ju nämnt under inlägget ovanor och laster. Här kommer listan:


  • Jag är morgontrött och rätt sur på morgonen. Inte så trevligt för den som ska väcka mig.
  • Jag har städmani och mår dåligt om det är oordning hemma. Tyvärr går detta ibland ut över Andreas eftersom han inte har samma syn på ordning som jag har. Han har en mer sund inställning.
  • Jag kan vara lite negativ ibland och se mer problem än lösningar. Men jag försöker arbeta på det och tänka positivt.  

Av Sofia - 6 februari 2011 10:32

Vilkan oinspirerande rubriker det har varit på den senaste tiden. Vad jag ångrar igår och idag ska jag skriva om mina förebilder. Men jag påstår att jag är en sådan där tråkig person som inte har några förebilder. Det känns som om förebilder är något man har när man är yngre. Eller så är det jag som blandar ihop förebilder med idoler. Mina förebilder är väl, i den mån jag har några, de personer som gör sådant som de själva vill, de som är bra föräldrar även när barnen är jobbiga, de som är en trevlig partner och inte skäller för småsaker. Och de personer som lyckas med det som de vill lyckas med, sådana som är lyckliga på jobbet. Detta blev ett lite flummigt inlägg men jag skulle nog säga att mina förebilder helt enkelt är sådana personer som är som alla oss andra, bara det att de är bra på ett visst område.

Av Sofia - 6 februari 2011 10:24

Oj, svårt inlägg. Jag tror det beror på att jag förmodligen inte ångrar något i någon större utsträckning. För det som är gjort är gjort och inget jag känner någon större ånger över. Det finns väl småsaker som jag ångar, som när jag utan anledning är dum eller elak. Men inget jag vill fylla en blogg med. Det enda jag kan ångra ibland är att jag inte är mer social och var med på en massa saker när jag läste på miljövetarprogrammet. I början hängde jag med på rätt mycket men träffade jag mitt ex och då slutade jag vara social. Jag tror jag hade fått ut mer av studentlivet om jag hade varit med på fler saker.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards