Alla inlägg under juli 2010

Av Sofia - 18 juli 2010 12:03

Igår var vi och åt på Texas Longhorn Burgers & Deli. Det duggade när vi gick dit men vi bestämde oss ändå för att sitta ute under markiserna. Vi hann få in vår mat, varsin hamburgare innan det började vräka ner mer. Vi flyttande längre in mot väggen men regnet studsade ganska mycket så till slut gav vi upp och gick in och satte oss. Det var god mat även om man i mitt tycke fick alldeles för lite coleslow. Till efterrätt åt vi molten chocolate cake, de på Hawaii var mycket godare även om dessa var okey. Sen tog vi en promenad hemåt i ett kvällsstilla Norrköping, till på köpet hade det slutat regna. Jag somnade gott på kvällen och sov igenom hela natten fram till åttatiden på morgonen och det händer sällan. Idag tar vi det lugnt, fixar och donar lite hemma och sedan skall vi ta en tur till stan och köpa ett lypsyl. Det är väl i stort sett dagens planer.

Av Sofia - 17 juli 2010 17:03

Idag så kom det då äntligen lite regn och väldigt lite åska. Det känns som om både vi och naturen behövde det. Och så var det en bra orsak att vara inne och få ordning på lägenheten. Vi har vattnat blommorna, städat badrummet och dammsugigt. Ligger nu på sängen och läser lite innan vi går ut ikväll och äter. Bestämde oss för att gå ut även om vädret inte är världsbäst, det är ändå ganska varmt ute. Annars har det mest varit en slödag, skönt med en sådan som omväxling ibland. Nästa vecka skall jag jobba sju dagar så då kommer det inte att bli så mycket slöande precis.

Av Sofia - 16 juli 2010 22:15

Det blev ingen utekväll ikväll, anledningen stavas migrän. Efter att ha ätit en sen lunch hemma så fick jag enormt ont i huvudet och sov i tre timmar. Känner mig fortfarande lite seg och mosig. Vi hoppas på bättre väder och mindre ont i huvudet så att vi kan äta ute imorgon. Vi köpte en ny router idag, en liten röd grill och och saker till grillen samt två buketter liljor som doftade så starkt att de får stå på balkongen. Vi har ätit kvällsmacka på balkongen och nu skall vi se filmen 30:e november innan vi går och sover.

Av Sofia - 16 juli 2010 10:49

Idag är min första lediga dag sedan förra fredagen. Det är enormt skönt även om den skall ägnas åt lite tråkiga saker som att rensa avlopp. Men det är nästan stopp i badrummet så det behövs. Vi skall även åka och handla en ny router då den gamla är stendöd. Och så skall vi gå ut och äta ikväll om vädret är bra, vilket det verkar vara. Blir nog Texas Longhorn Burgers, jag är sugen på amerikansk mat. Vi har redan hunnit med att tvätta min jobbskjorta och nu skall den hänga på tork på balkongen.

Av Sofia - 15 juli 2010 11:24

Idag börjar jag jobba klockan fem så det känns nästan som om jag är ledig idag. Har sovit tills jag vaknade av mig själv och nu skall vi snart gå och handla lite bröd på Netto. Och så köpa glass och njuta av solen. Och så måste jag köpa solskyddsfaktor för den glömde vi i Göteborg. Nu skall jag gå härifrån och pussa på min älskling innan vi går iväg. Skönt att få lite tid tillsammans. Imorgon är jag ledig och då tänkte vi gå ut och äta på kvällen. Ett billigt ställe i Norrköping vore inte fel så om det är någon som känner till ett så säg till. En uteservering är ett måste.

Av Sofia - 14 juli 2010 22:30

Idag har jag också jobbat, i nio timmar närmare bestämt. Men tiden gick ganska fort ändå. Men kroppen börjar känna av att det var femte dagen på raken, den gör lite ont. Skönt nog kan man ha variera mellan att sitta och att stå i kassan så det gör jag. Rätt mycket kunder på förmiddagen men lugnare vid femtiden då jag är van att det är en massa kunder. Svalt och skönt var det även idag på jobbet. Väl hemma blev jag ompysslad med massage av min älskling. Han sköter om hemmet när jag jobbar. Får se hur det blir när vi båda jobbar sen, han börjar sitt den 2:e augusti. Jag har fått tre veckor jobb till, det känns skönt. Och så är jag ledig helgen när Helén och Martin gifter sig så vi kan åka på bröllopet. Pratade lite med mamma på kvällen och jag är lite avundsjuk på att de kan vara på Strana i det här sköna vädret men så är det. Jag får väl överleva på något sätt. Förresten så köpte jag en till Höganäs sak idag på auktion. En stor salladsskål med hantag för 300. I olivgrönt.

Av Sofia - 13 juli 2010 23:00

Idag har jag jobbat ganska länge. Det kändes så iallafall, mellan 08.30 och 16.00 Men det är svalt på jobbet så det är ganska skönt. Till skillnad mot i Göteborg där det i söndags var mellan 29-32 i kassan. Försök att jobba i den värmen utan att bli yr eller knäpp. Men jag börjar komma in mer i jobbandet nu även om det är mycket som är nytt. Fast det är skönt med cashguard, att slippa räkna pengarna själv. Vi var och handlade på Willys i Hageby när jag hade kommit hem. Köpte dessutom en lavendel att ha på balkongbordet. Det blev ganska fullt i både frysen och kylen men skönt att ha mat igen. Lagade hemmagjorda hamburgare på kvällen som intogs i värmen. Sen gick vi upp på vinden, plockade samman allt mitt Höganäsporslin och sorterade upp det i lägenheten. Det var oerhört mycket, ändå saknades det lite porslin tyckte jag. När detta var klart var det sovdags i värmen, vi sover med balkongdörren på vid gavel.


      

Av Sofia - 12 juli 2010 22:41

Hu, det är rikigt varmt ute. Och ungefär lika varmt inne känns det som. Och jag skall snart försöka sova så att jag orkar jobba imorgon igen. Är så trött nu efter att ha åkt bil hit idag, packat upp ganska mycket och sedan jobbat. Så nu skall jag däcka i sängen är tanken. Återkommer imorgon

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards