Alla inlägg den 17 september 2010

Av Sofia - 17 september 2010 21:03

Nu är det dags för en uppdatering igen. Jag kom hem igår kväll i vanlig ordning och då var älsklingen inte hemma. Han hade rymt iväg på en after work med Riikka men kom hem ett tag efter mig. Alltid lika spännande att komma hem och se hur katterna behandlar mig. Saga är överlycklig över att jag är hemma igen och Marie surar för att jag åker iväg. Fast det går över efter ett tag och då kan vi gosa som vanligt. Jobbveckan har varit som vanligt, jag börjar komma in i det mer nu och har mer koll på vad jag skall göra. Tycker än så länge att det är roligt och det kommer jag förhoppningsvis att tycka framöver också. Men nu kan ju fråga mig när jag har rättat rutin nummer 50 om jag fortfarande tycker att det är lika roligt. Fast å andra sidan får jag vara språkpolis och det tycker jag om. De som sitter i närheten av mig är iaf snälla, även om jag inte har en aning om vad de pratar om. Jag sitter nämligen ihop med IT-staben och IT är verkligen inte ett av mina starka kunskapsområden. Och ja, det är en lite samling välklädda nördar som blir överlyckliga över en ny dator med X antal Terabyte. Killen som sitter mitt emot mig skall gifta sig imorgon så jag önskar honom lycka till.


Idag har jag arbetat hemifrån och Marie var inte alls lika jobbig idag. Jag var och hämtade min fina salladsskål från Höganäs idag och den var så snygg. I himmelsblått, en av mina favoritfärger. Måste gnälla lite på att det mesta ur deras serie skall utgå, de flesta färger är redan borta men nu kommer även en massa annat att försvinna. Till exempel clubmuggarna, alla trekantiga tallrikar, alla fyrkantiga tallrikar, salladsskålarna, gratängformarna (måste köpa en sådan innan den utgår), karafferna, äggkopparna, tekannorna och säkert en massa mer. Elaka dem.


  Min är himmelsblå 


Andreas är i Linköping ikväll eftersom han jobbar imorgon. Själv skall jag åka dit på eftermiddagen då det blir kalas för hans mamma som fyllder 60 år förra veckan. Och så kommer Zara och Justin på besök, blir till att träna engelskan då. Nu funderar jag på att antingen se en film eller gå och sova.  

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards